donderdag 10 maart 2016

Haal het voorjaar naar binnen!Vandaag wil ik jullie laten zien dat er veel meer mogelijkheden zijn met de mooie materialen van Marianne design. Ik ben aan de slag gegaan met de nieuwste materialen van maart. Ik maakte een home deco stuk van een oude donker eiken kandelaar.

Ik heb een houten kandelaar van de kringloop geschilderd in een mooie groene kleur. Een cirkel uit grijs board gesneden zodat er 3 kaarsen op de kandelaar kunnen staan. 
Stans de blauwe druifjes, rietsigaar, zwanen en grasranden uit.  Hoeveel je er uitstanst is afhankelijk van de grote van je werkstuk en smaak. Ik heb de zwaan drie keer uitgestansd en bij twee de vleugels er afgeknipt en weer met 3d kit op de andere zwaan geplakt. Stans de border en bewerk de embossing met distress inkt. Ik heb drie randen gebruikt, ook hier hangt het er weer van af hoe groot je kandelaar is.    Met 3d kit kan je gewoon onderdelen op de kaarsen plakken. Uiteraard zijn de kaarsen NIET meer te gebruiken om te branden, maar dat is zonde toch ?.

Gebruikte materiaal:

Tiny's Grape Hyacinth
LR0402
Petra's Water Lily
LR0406
Petra's Beautiful Border
LR0407
Tiny's Swan
LR0408
Tiny's Cattails
LR0409
Craftable Grass
CR1335

Groetjes Irma

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.