zondag 13 november 2016

Kerst koekoeksklok


Vandaag een kaart gemaakt met de schitterende koekoeksklok. Wat een feestje om hiermee te mogen werken, hij is echt heel gaaf.

Achter de kaart heb ik een standaard gemaakt zodat hij mooi rechtop kan staan.
De basis van de kaart is hagelwit cardstock van 18 x 15 cm, en plak hier op bruin kraft van 17,5 x 14,5 cm.Snij hagelwit van 17 x 14 cm. Neem een klein sponsje met indigo inkt en maak voor de lucht over de hele kaart draaiende bewegingen. stans de bomen ± 1 cm vanaf de onderkant uit en knip alleen de bomen af. Plak het witte cardstock op het bruine kraft. Plak de uitgeknipte bomen net onder het uitgestanste rijtje bomen. Stans nogmaals de bomen uit donkergroen, bewerk deze met 3D sneeuw en laat drogen. Stans de huisjes en de klok uit nootbruin en spons met witte inkt als ze nog in de mal zitten na het embossen. Bewerk ze met 3D sneeuw en laat drogen. Stempel halverwege de rij bomen en stempel ze door naar boven totdat ze helemaal vervaagd zijn. Plak de klok en de huisjes verhoogd op met siliconenkit zoals op de foto. Plak als laatste de rij groene bomen verhoogd op de rij witte bomen en laat een klein wit randje over. Stempel de tekst en plak deze links boven op de kaart.

Hartelijk bedankt voor het langs komen en ik hoop dat jullie hier weer leuke ideetjes uit kunnen halen voor eigen gebruik.

Gebruikte materialen:

Cuckoo Clock
CR1388
Austrian village
LR0443
Horizon forrest
LR0444
Tiny's Pine Trees
TC0843
Kerstwensen
CS0979Groetjes en tot de volgende post,

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.