zaterdag 26 november 2016

Winterse labelzakjes


Wist je dat je met de labelstansen ook heel leuk labelzakjes kunt maken? De extra stansen die erbij zitten, kun je niet alleen gebruiken als versiering, maar juist door dan het reststuk te gebruiken en aan de onderkant op het label te plakken, creƫer je een pocket, waar je een lief berichtje in kunt schrijven!


De basislabels zijn gestanst uit het Kraft of zwart Cardboard, superhandig voor een stevige basis!
Stans een extra label uit dessinpapier, leg de topper/het bovenstukje op je dessinlabel en stans nog een keer. Nu is je bovenstukje eruit gestanst en past het onderstuk precies als pocket op je label! Zo leuk! Versier je label met een label XS en de project NL stickers december. Stempel teksten erbij met zwart, een beetje stoer. De kantjes maken de labels juist weer lief. Stop in de pocket een kleiner label en bind die met touw vast aan je basis.

De kleine kerstbal is gemaakt van de Rosette stans. Voordat je het laatste flapje dichtdoet, stop je er eerst een chocolade kerstballetje in. Met een lintje eraan leuk voor in de kerstboom?

Op mijn eigen blog zijn ook nog een paar labels te zien met zwart als basis. Bij deze labels de toppers als versiering gebruikt en ook hier zijn weer de Project NL stickers december te zien.


Gebruikte materialen:

Elegant Numbers
COL1418
Labels XL & Labels XS
CR1353
Label hearts
LR0411
Kerstwensen
CS0979
Cardboard Black
CA3114
Cardboard Brown
CA3115
Gold
CA3126


Garden Party
PK9108
Nordic Winter
PK9128
December
PL4507
December
PL4508
Gold & Silver
PL4510
Rosette
LR0449


Creatables Labels Cotton lace LR0412
Sweet lace Tiara JU0934
Sweet lace Flower JU0935

Leuk als je nog even op mijn blog komt kijken, tot de volgende keer!
Groetjes Boukje.

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.