maandag 28 november 2016

Winnaar bloghop!

Leuk om te lezen dat jullie allemaal verrast waren door de twee Collectable kerstvormen. Dat is ook precies de insteek van deze bloghops. Jullie laten zien dat we vele leuke mallen in de collectie hebben waar je heel veel mee kunt doen. Soms heb je gewoon een bakje inspiratie nodig. Dank je wel Neline, Wybrich, Marleen, Hennie, Irma en Boukje weer voor de inspiratie, jullie hebben er weer prachtig werk van gemaakt met een warm Kerst gevoel. 


En dan nu de winnaar van de prijs om zelf aan de slag te gaan en leuke Kerst hangers te maken.....willekeurig gekozen is dat....

Doris

Gefeliciteerd!

Stuur een mailtje naar winnie@mariannedesign.nl met je naam en adres en dan zorgen we ervoor dat de bloghop prijs jouw kant op komt.

We hopen dat iedereen regelmatig nog even terug komt kijken, want ons Designteam blijft de komende weken bezig met de Kerst en Winter. Leuke kaarten en cadeau-idee├źn, er komt nog een spotlight aan en tijdens de Kerstvakantie gaan we een puzzeltocht houden!

Hou het blog in de gaten!!


Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.