donderdag 17 november 2016

Zie de maan schijnt door de bomen


De meeste van jullie zullen het vast wel weten... maar ik ben gek op het Sinterklaasfeest. Ik vind het heerlijk om mijn zoontjes lekker op te draaien met dit vrolijke kinderfeest en kon het dan ook niet laten een boxkaart te maken in Sinterklaas sfeer!

Snijd uit hagelwit de voor- en achterkant van de boxkaart (dus 1x mét raam en 1x zónder). Trek de mal met potlood over op het dessinpapier met de houtprint, knip rondom 3 mm kleiner uit en plak het op de voorkant van de kaart. Snijd uit dessinpapier met het jute patroon van 14,5 x 13 cm en snijd de sierlijke rand aan de bovenkant. Stempel hier de sneeuwvlokken op met VersaMark en bewerk met een heattool. Plak dit op het achterste deel van de boxkaart (dus in de binnenkant). Stans een maantje uit bonze glitterpapier met twee cirkels en plak deze op. Snijd twee bevestigingsstroken uit wit en plak op beide een golvende strook snow paper. Stans uit zwart en zilver de Hollandse horizon en plak deze een beetje verschoven van elkaar achter het snowpaper van de eerste strook. Plak deze strook 3,5 cm hoog en 1 cm vanaf de achterkant van de boxkaart. Stans de Zaanse huisjes uit grijs, bewerk deze met inkt en stickles en plak er bronzen glitterpapier achter. Stans de boom en tak uit zwart en bewerk ook deze met stickles. Plak de boom en huisjes op het snowpaper van de tweede strook en plak dit geheel 2 cm hoog en 2,5 cm vanaf de achterkant van de boxkaart op. Plak de tak achter het 'raam' van de boxkaart en werk het geheel verder af met het tekstje, de mijter er het paard van Sinterklaas met staf.

Gebruikte materialen:

Eline's Horse & Unicorn
COL1408
Label XL & labels XS
CR1353
Box card
CR1374
Holland Horizon
LR0381
Zaanse schans
LR0382
Sinterklaas
LR0446
Après Ski
PK9142
Snowpaper
CA3104
Bronze
CA3120
Gold
CA3126
Clear
JU0392
5 december
CS0982
Border - Snow
HT1611
Creatable Tiny's tree and leaf (LR0375)
Pretty Papers bloc Driftwood (PK9134)

Lieve groetjes,
Marleen

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.