vrijdag 30 december 2016

Choose to Sparkle


Mijn zusje is net jarig geweest en vroeg aan ons een cadeaubon. Natuurlijk het leukst om te geven in een mooie cadeau envelop. Toen ik de nieuwe stempels van Karin Joan zag wist ik direct wat ik ging maken!

Om de cadeau envelop te maken neem je allereerst het patroon hieronder over op zwart kaartenkarton. Knip/Snijd dit uit en ril de vouwlijnen erin.


Plak de envelop nog niet in elkaar. Stans eerst een sierlijke rand in de envelop met de Craftables 'Stitched hearts accolad'. Stempel daarna de tekst 'Leave a Sparkle wherever you go' op het onderste deel van de envelop met VersaMark, strooi er goudkleurige embossing poeder over heen en laat dit smelten met een heat tool. Doe dit met de envelop wel in elkaar gevouwen en houdt een vel papier op ca. 3,5 cm van de onderkant zodat er een nette gestempelde rand ontstaat. Hierna kan de envelop in elkaar geplakt worden. Snijd 14,5 x 10 cm uit wit kaarten karton en stans ook hier de sierlijke stiksel rand in. Snijd het overtollige papier daarna netjes af langs de bovenrand van de envelop. Stempel de tekst 'Sparkle' er op met VersaMark en bewerk dit weer met de goudkleurige embossing poeder en de heat tool. Plak het witte deel daarna op de envelop. Teken er met een zwarte fineliner een zwarte random heen en stempel de kleine tekstjes, sterretjes en stipjes erop. Snijd en scheur een klein strookje roze dessinpapier uit van ca. 6 x 1,5 cm en plak op. Stans een veertje uit paars dessinpapier en smeer de bovenste helft daarvan in met VersaMark bewerk ook dit weer met de goudkleurige embossing poeder en de heat tool. Plak het veertje met een 3D tapeje op het roze dessinpapier en werk het geheel met een paar kleine roze en paarse glittersteentje af.
Om de envelop goed te kunnen sluiten heb ik er mini klittenbandjes tussen geplakt. 

Gebruikte materialen Marianne Design: 

Stitched hearts accolad
CR1362
Dreamcatcher
CR1373
Sparkle and Shine
KJ1704
Fleurique
PK9135

Lieve groetjes, Marleen

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.