vrijdag 2 december 2016

Card with a view


Vandaag wil ik jullie deze kaart laten zien, gemaakt met de nieuwe 'Card with a view' mal en nog een aantal oudere mallen. Een super mal waar je weer van die leuke doorkijkjes mee kan maken.

De basis van de kaart is anjerwit van 15 x 26,5 cm gerild en gevouwen op 11,5 cm (berg) en 15 cm (dal). Leg de mal tegen de zijkant zowel aan de linker als aan de rechterkant uit en stans uit. Stans alleen nog het raam en de steentjes uit irisblauw. Uit dennengroen 7 sparren, uit nootbruin 2 x de Fench, 4 x het wood en uit hagelwit 3 x de icicles. Spons het wood met donkerbruin. Plak het wood als hek en plak deze op elkaar zo ook de fench. Ril 2 sparren in het midden en plak die op 2 andere sparren. Bewerk de ramen en de sparren met sneeuw uit een tube en laat goed drogen. Plak alles op zoals op de foto. Ril het wood op 8,5  en 11,5 cm en plak deze vlak voor de vouw van de kaart. Plak het laatste gedeelte van het wood op de kaart aan de rechter kant vast. Plak in het midden van het open stukje tussen muur en hek een extra strookje van 8,5 x 2 cm waar tegen je nog korte sparren kan plakken. Bewerk als laatste de hekjes en het wood met sneeuw en laat alles goed drogen.
De kaart past in een A5 envelop.


Gebruikte materialen:

Wood
CR1348
Card with a view
CR1389
Spar
LR0378
Icicles
LR0392
Tiny's Background Winter
IT590

Creatables Fenc LR0205

Hele fijne dag allemaal en tot de volgende post.
Groetjes, Thea

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.