zaterdag 31 december 2016

De allerbeste wensen voor 2017!


Het jaar is voorbij gevlogen! Een jaar vol mooie collecties en veel creativiteit. Het jaar dat we dit Inspiratie Blog zijn begonnen en we meer en meer op ons YouTube kanaal zijn gaan laten zien. Het jaar van de boxcard en de Eline diertjes. Het jaar van Mixed Media en veel stempelen in allerlei vormen en maten. En natuurlijk het jaar van alle prachtige Anja, Petra en Tiny mallen en nog vele andere prachtige ontwerpen. 

Heel dankbaar zijn we voor de tomeloze inzet van ons Designteam! Niet alleen hier op het Inspiratie Blog en hun eigen blogs, maar ook op beurzen en evenementen en bij winkeliers met demonstreren en workshops. Ze maken prachtige werkstukken voor onze Collections, het Marianne magazine en allerlei andere tijdschriften publicaties. En hun kaarten en creaties inspireren niet alleen ons maar ook vele kaartenmakers in binnen- en buitenland. We kunnen het niet vaak genoeg tegen ze zeggen....dank jullie wel!

Om het jaar af te sluiten hebben we een "recept" van Marianne zelf als laatste blogpost van het jaar.
In de Cards & Scrap 27 staat een kalender voor 2017 die Marianne gemaakt heeft in kraft & zwart. Je kunt namelijk allerlei mallen uit zwart draaien en de leukste combi's maken met stempelteksten erbij. Zo heeft ze ook deze 30 x 30 cm layout gemaakt voor de Kerst. Draai alle mallen uit zwart papier. Gebruik de Distressed square basic in 2 kleuren voor de vakverdeling aan de bovenkant. Met een zwarte fineliner maak je om de buitenkant van de layout een kader en trek je lijntjes langs sommige mallen.

Gebruikte materialen:
Elegant numbers
COL1418
Filigree Star
CR1284
Tiny's Pine trees
CR1287
Punch die Ice Crystals
CR1335
Basic Distressed square
CR1375
Moose
LR0337
Horizon Forrest
LR0444
Bow & Ribbon
LR0447
Collectable COL1329 Christmas village

Ons goede voornemen is elk jaar weer om meer tijd te nemen voor ontspanning en creatief bezig zijn. Het blijft lastig een balans te vinden als je hobby ook je werk is. Gelukkig mogen we tijdens het werk ook veel creatief bezig zijn. We verheugen ons in ieder geval al op het jaar dat komen gaat! We hopen dat jullie net zo veel zin in het nieuwe jaar hebben? Dank jullie wel voor alle leuke en lieve reacties van het afgelopen jaar!

Ik en mijn team wensen iedereen dan ook een creatief en gezond 2017 toe en tot volgend jaar!
Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.