dinsdag 20 december 2016

Hello baby


Vandaag mijn allereerste bijdrage voor op dit Marianne Design inspiratieblog!
Ik ben lekker aan de slag gegaan met de nieuwste baby-serie van Eline Pellinkhof. Hier word je toch helemaal vrolijk van. Wat is nu leuker om een cadeautje uit te mogen pakken wat ook nog eens feestelijk is verpakt. Ik maakte daarom dit cadeautasje met een bijpassend kaartje!


Dit kraft tasje heeft de afmetingen van 13,8 x 21 cm. Snijd dessinpapier van 12,4 x 19,6 cm en mat dit op licht roze dessinpapier van 13,4 x 20,6 cm. Stans uit wit kaartkarton een kader met behulp van de craftables basic stitch passepartout rectangle. Stans uit roze dessinpapier een rechthoek met behulp van de craftables basic stitch passepartout rectange en embos deze met de hartjes design folder. Snijd een strook dessinpapier van 5 x 13,8 cm. Stans uit diverse kleuren kaartkarton en dessinpapier het volgende: wolken, hartjes, vlaggetjes, letters, wandelwagentje, groot schaap en kleine schaapjes. Het wol van het schaapje is gemaakt met behulp van een wattenschijfje. Stans uit kraft het label. Snijd dessinpapier van 5,8 x 8 cm. Stans uit donker roze het bovenste gedeelte van het label. Stans een cirkel met behulp van de craftables basic stitch passepartout circles en stempel hier de tekst op. Stans het flesje uit wit en roze kaartkarton. Bevestig lint aan het label en maak dit vast aan het tasje. Decoreer het tasje verder naar wens.


Snijd een topvouw kaart van 13,5 x 13,5 cm uit wit kaartkarton. Snijd uit licht roze dessinpapier een vierkant van 13 x 13 cm. Stans 3x uit dessinpapier vierkanten met behulp van de craftables basic stitch passepartout  squares. Stans uit wit kaartkarton nogmaals een vierkant met behulp van de craftables basic stitch passepartout  squares en embos dit met de hartjes design folder. Stans uit dessinpapier een rechthoek met behulp van de craftables basic stitch passepartout rectangles. Stempel hierop de tekst. Stans uit diverse kleuren kaartkarton het volgende: wolkje, hartjes, flesje, speentje, wiegje en schaapje.  Decoreer de kaart verder naar wens.

Gebruikte materialen:

Eline's Sheep
COL1385
Eline's baby essentials
COL1421
Eline's baby animals
COL1422
Stitch passepartour squares
CR1359Stitch passepartout circles
CR1360
Stitch passepartout rectangles
CR1390
Flags
LR0329
Labels: hearts
LR0411
Lots of love
LR0450
Sweet hearts
DF3432
Eline's words sweet baby
EC0165
Eline's Babies pink
PB7050
Eline's Sweet stars
PB7051
English roses
PK9143

Groetjes,
Rimmie

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.