zondag 4 december 2016

WinterwonderlandDe boxkaart mal blijft leuk om te bewerken. Deze keer staat de kaart vol met bomen in de vorm van een winters tafereel landschap. Een aantal diertjes wagen zich in de sneeuw, zelfs de sneeuwuil heeft het naar zijn zin.

Stans twee keer de boxkaart mal uit kraft karton. Hiervan één keer met venster. Dit wordt de voorkant. Teken de mal met venster na op dessinpapier, knip deze binnen de lijntjes uit. Teken de mal nog een keer zonder venster op dessinpapier na, knip ook deze binnen de lijntjes uit. Dit is voor de achterkant. Knip een afbeelding uit en mat op hagelwit karton. Plak deze aan de binnenkant van de box. Stans twee bevestigingsstroken uit kraft karton. Plak de doos in elkaar. Stans de drie keer de randjes mal uit hagelwit karton, knip één rand door midden voor de voorkant. Bevestig de andere twee randen op de bevestigingstroken. Je hebt nu als het ware kleine sneeuwheuvels.
Stans zoveel mogelijk bomen uit mosgroen en leger groen karton. Wrijf voorzichtig met een sponsje en witte stempelinkt over de bomen heen voor een winters uiterlijk. Stans de vos, konijn en uil uit diverse kleurtjes karton. Stans de paddenstoelen en het houtblok. Stans de banner uit dessinpapier en stempel de tekst. Versier de kaart volgens voorbeeld met touw, belletjes en snowtex.

Gebruikte materialen:
Nordic Winter
PK9128  
Banners XL
COL1398 

Tiny's background
IT590

Pinetree Set
LR0370

Family Owl
COL1357 

Bunny
COL1354

Eline's Hedgehog
COL1368

Wood
CR1348

Clouds
CR1361
Boxcard
CR1374Clearstamps "let is snow"EC0133
Christmas bells JU0931

Groetjes, Neline


Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.