zaterdag 17 december 2016

Fijne Feestdagen


Vandaag mag ik jullie weer iets laten zien en heb de mooie kerstkrans gebruikt. Ik heb de traditionele kleuren voor de kaart gebruikt; wit, rood en groen.

Neem een witte dubbele kaart van 15 x 15 cm, snijd een rood vierkant van 14 x 14 cm, een groen vierkant van 13,5 x 13,5 cm en een vierkant van designpapier van 13 x 13 cm. Stans uit 3 verschillende kleuren groenkarton de kerstkrans, stans 1 kleur 2 keer uit. 1 van deze kransen is de basis. Knip de andere drie kransen in stukjes en verwerk ze dakpansgewijs op de basis krans. Stans de takjes en de sterren uit goudkarton en de besjes (confetti mal) uit rood en de kleine dennenappeltjes uit bruinkarton. Verwerk de takjes, besjes en de dennenappeltjes tussen de krans. Stans de strik uit designpapier en zet deze met een splitpen in elkaar. Zet de tekst in het midden op het designpapier en lijm dan alles op de kaart.

Gebruikte materialen:

Wreath
CR1387
Confetti
LR0342
Bows
Apr├Ęs Ski
PK9142

Design Folder extra Stars DF3408

Ik wens iedereen een fijne dag.
Groetjes Hanny.

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.