donderdag 29 december 2016

Welkom kleintje

Wat fijn dat er weer zulke leuke nieuwe materialen voor babykaarten en -creaties uit zijn gekomen!!!
Ik ben er blij mee want vind het heerlijk om babykaartjes te maken. Je kunt deze mallen en knipvellen leuk gebruiken bij de babycollectie die er al was. Echter, voor nu heb ik het merendeel met de nieuwe materialen gewerkt.


Mijn kaart heb ik gemaakt met de Card art Stand-up card van Dutch Doobadoo. Je begint om de buitenkant over te nemen op wit karton en de binnenste delen op designpapier. Vervolgens ril je de vouwlijnen en vouwt de kaart in elkaar.
Voor het midden stans je de basis rechthoek uit wit karton en snijd het plaatje op maat. Op een strookje designpapier stempel je een tekst en versier het met een babyflesje en fopspeen. Eronder zit nog een strikje van twine cord. Uit vilt stans je de bloemen en zet ze in het midden vast met een stukje garen. Versier de bloem met rozenblaadjes en een grote strik van tule.
Aan de linker zijkant pronkt het schattige wiegje waar meneertje beer zijn kopje over de rand steekt. Rechts staat het lieve konijntje met de rammelaar in zijn pootje bij de blokkentoren.

Hopelijk krijg je inspiratie door mijn kaart. 
Bedankt dat je er was en voor nu, een fijne dag!

Gebruikte materialen

Eline's essentials
COL1421
Eline's baby animals
COL1422
Basic Rectangle
CR1334
Flower doily
LR0388
Build-a-rose
LR0398
Eline's Sweet Star
PB7051
Eline's sweet little girls
AK0064
Eline's words sweet baby
EC0165
Baby pink
PL4512
Tule white
JU0924Groetjes, Tineke


Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.