donderdag 23 maart 2017

Bloghop: Bloemen stempelen en stanzen


Een van de eerste Stempel + Mal combinaties die we gemaakt hebben is in onze Collectables serie van roze mallen. Eind 2012 bedacht Tiny Harts drie sets met fantasie bloemen om te stempelen en te stansen. Later zijn daar ook vlinders van uit gekomen. Tijdens deze bloghop willen we laten zien wat je allemaal kunt met de COL1303, COL1304 en COL1305 Tiny’s Flowers Collectables. We gaan ze stempelen in kleur, stanzen in kleur, met elkaar en zonder elkaar combineren, inkleuren en met technieken toepassen. Want een combinatie van een Stempel + Mal is veelzijdiger dan je denkt!


Tiny's Flower & Leaf 1
COL1303
Tiny's Flower & Leaf 2
COL1304
Tiny's Flowers
COL1305Deze keer verzorgt weer een ander groepje uit het Designteam de bloghop. De dames hebben gezorgd voor veel verschillende stijlen en technieken. Nieuwsgierig wat ze gemaakt hebben? Lees dan even de spelregels hieronder door en doe mee:
  • De bloghop loopt vanaf donderdag 23 maart tot en met zondag 26 maart.
  • Bezoek in deze dagen alle deelnemende blogs en laat overal een leuke reactie achter.
  • Als je de bloghop op de goede volgorde hopt kom je vanzelf weer hier op het Inspiratie Blog terecht en laat je een reactie achter dat je klaar bent.
Onder alle bloghoppers verloten we op maandag 27 maart deze prijs! 
(De prijswinnaar wordt hier op het blog bekend gemaakt in de loop van de dag)


Een prachtige set om te winnen als overal toch langs hopt en een reactie achter laat! Dit pakket t.w.v. € 40 euro bevat de drie Collectables waar het team mee aan de slag is gegaan en een fleurig blocje van Eline voor voorjaarskaarten.

Dan gaan we nu van start met de bloghop. 
We beginnen vandaag bij:


Heel veel succes en vooral veel plezier!
We zien je zo weer terug op het blog.

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.