dinsdag 21 maart 2017

Time for Tea


Voor een echte theeleut!!!
Wat een prachtige stempels heeft Karin Joan weer gemaakt en die zijn natuurlijk ontzettend leuk om te combineren met bijpassende stansen van deze nieuwe maand collectie.


Voor de vorm van de theepot heb ik een Dutch Doobadoo stencil gebruikt en aan de binnenkant heb ik zelf een doosje gemaakt waar een paar theezakjes of Merci reepjes inpassen.


Begin met een wit vel van 30 x 30 cm en teken de omtrek van de theepot over van de stencil. Teken de binnenste lijnen op het designpapier. Knip alles uit en vouw de gerilde lijnen. De tekst is gestempeld met zwarte Colorbox en bewerkt met Wow Clear embossingpoeder en een heattool. Stans en embos de theepot, kopje, lepel, de tray, koekjes en macarons uit diverse kleuren papier en bewerkt waar nodig met distressinkt. Stans ook een paar bloemen en blaadjes en werk af met parels. Maak een strik van scrappersfloss en plak alles op de theepot zoals het voorbeeld. Snijd en ril een stukje wit van 8 x 15,2 cm, ril naar voorbeeld. Plak de randen en zet hem vast in de theepot.

Gebruikte materialen:

Flower set
COL1323
Punch die Flower garden
CR1394
Punch die Cookies
CR1403
Build-a-Rose
LR0398
Tea for you
LR0462
Tiered tray & macarons
LR0463
Ther is always time
KJ1707
Silver
CA3127
Fleurique
PK9135
Dutch Doobadoo Dutch Card Art Teapot (470.713.500)
Distressinkt, Scrappersfloss, Colorbox black, Wow embossingpoeder Clear, heattool

Groetjes,
Anita

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.