zaterdag 18 maart 2017

Kikkers kwaken


Heerlijk dat de temperatuur buiten weer omhoog gaat en we de zon vaker te zien krijgen. Aan alles is te merken dat de lente in aantocht is. Alles komt weer tot leven. Nog even en we horen de kikkers weer kwaken in en bij de sloot.

Teken Shape art Flower 4 petals van Dutch Doobadoo over op paars en wit karton en op designpapier. Knip of snijd alles uit en plak ze op elkaar. Stans de ronde mal uit wit karton en uit het paarse designpapier. Plak ze verspringend op elkaar met 3d-kit. Knip de afbeelding uit en plak het op een cirkel uit het paarse designpapier van 9 cm doorsnede.
Stans 2 keer de rietpluimen, waterlelie, de bladeren, kikkers en de libelle en plak alles met 3d-kit op de kaart. Maak met de transparante parelpen waterdruppels op de rietpluimen, waterlelie en het blad.
De waterlelie is bewerkt met distress inkt milled lavender. De libelle is gestanst uit wit karton en uit vellum en lichtjes bewerkt met wat inkt. Maak met een witte parelpen wat pareltjes op zijn lijfje. Doe dit ook bij de oogjes van de kikkers.
Werk de kaart af met een tekst, wat plakparels op de bloemetjes van de ronde mal en een strik van tule met lint.

Gebruikte materialen:

Tiny's cattails
LR0409
Petra's circle with bird
LR0457
Tiny's waterlily (S)
LR0459
Tiny's waterlily (L)
LR0460
Tiny's frogs and dragonfly
LR0461
Opkikkertje
CS0986
La Provence
PK9132
Tiny's waterfall
IT0594
Tule Ribbon white
JU0924
Groetjes, Tineke

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.