donderdag 30 maart 2017

Niet meer in je eendje


Voor deze kaart heb ik me laten inspireren door het nieuwe achtergrond knipvel van Eline. Ik vond deze afbeelding met het beekje zo ontzettend leuk... ik zag de eendjes er al gezellig samen in zwemmen.

Snijd een topvouwkaart uit kraft van 21 x 10,5 cm uit recycled kraft grey. Snijd blauw dessinpapier van 20,5 x 10 cm, bewerk de randen met een distress tool en plak op. Snijd uit hagel wit 20 x 9,5 cm en plak dit een beetje schuin op de kaart. Knip de achtergrond afbeelding uit het knipvel, snijd de twee voorste golven in het water in met een mesje en plak deze op het wit. Stans het riet, de eendjes, de zon en de wolken uit. Plak deze in elkaar en op de kaart. De eendjes plak je een beetje achter de losgesneden golfjes zodat ze in het water zwemmen. De wolken zijn uit vellum gestanst, let erop dat je alleen lijm doet op de stukjes waar je iets voor plakt. Stempel het tekstje op kraft en geel, plak deze samen met de zon op met 3D tape en een strikje erachter. Werk de kaart af met enamel dots.

Gebruikte materialen Marianne Design:

Eline's duck family
COL1428
Bendy card
CR1402
December
PL1515
Tiny's Cattails
LR0409
Eendje voor jou
CS0985
Eline's backgroud - Meadow
AK0066
Fleurique
PK9135
Baby pink
PL4512
Lieve groetjes, Marleen

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.