donderdag 9 maart 2017

Sunflowers

De lente is in aantocht, de temperatuur wordt al iets warmer, de dagen worden langer. Heerlijk!
Bij het zien van zonnebloemen word ik altijd nog blijer want dan is het zomer. Vandaag deze kaart om vast in de stemming te komen. Het is leuk om zonnebloemzaadjes in het zakje te stoppen en de kaart dan te versturen.

Snijdt een dubbele topvouw kaart van 16 x 13 cm. Snijdt uit dessinpapier een rechthoek van 15,25 x 12,25 cm en mat op hagelwit karton. Stans de label uit dessinpapier. Rol een stukje zwart touw op en plak deze achter het label. Snijdt uit PCP (perfect coloring paper) een rechthoek van 15 x 10,75 cm, stempel de zonnebloemen met arhival jet black stempelinkt en kleur deze in. Snijdt een rechthoek van 15 x 10,75 uit dessinpapier en stans daar een recthoek uit met CR1390. Stans de zonnebloemen uit geel en mosgroen karton. Bewerk het hart van de zonnebloem met distress ink walnut stain. Stans het zakje uit vellum. Stans het label uit hagelwit karton, stempel een stukje bloemenrand en kleur deze in. Print de tekst op hagelwit karton en stans deze uit. Versier de kaart met zwarte enamel dots.

gebruikte materialen:
Seed Pocket & Garden Tool
CR1395
Labels - basic shape
CR1352
Basic Stitch rectangle
CR1390
Enamel dots
PL4503
Celebrations
PK9131
Creatable Tiny's Sunflower (LR0361)
Clearstamps Border Sunflower (TC0836)

Groetjes, NelineMarianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.