zaterdag 4 maart 2017

Genieten


Eerst hopen we nog te genieten van een heerlijk voorjaar maar daarna wordt het zomer! Heerlijk om weer naar het strand te kunnen. Om alvast in de stemming te komen, heb ik een strandkaartje gemaakt in de vorm van flessenpost. Deze keer heb ik geen strand gemaakt met de stempels van Tiny maar met de tuinaarde randen die in februari zijn uitgekomen.

Teken op nachtblauw kraft Card art Cookie Jar van Dutch Doobadoo en meet aan de rechterzijkant (dit wordt de onderkant) 3 cm. extra erbij. Ril de zijkant en daarna nog op 1 en 2 cm. vanaf de zijkant. Je houdt nu nog 1 cm. over. Dit wordt de plakrand aan de achterkant op het laatst. Knip/snijd de opening uit de voorkant en plak er mica achter. Teken op zilverkarton de delen van deksel en knip het uit. Doe wat witte gesso langs de randen van de pot en deksel.
Neem de achterkant nogmaals over op (glad) wit karton en plak deze binnenin op de achterkant. Teken een wolkenrand, knip het uit en tamponeer langs de wolkenrand met distress inkt tumbled glass en verleg het telkens iets.
Stans de tuinaarde en zandkasteel uit geel karton en bewerk ze na het embossen met distress inkt vintage photo. Versier het zandkasteel met een vlag. Stans het strandhuis, doe een kantje achter de ramen en plak er donkerblauw karton achter. Stans wat schelpen en zeester, beïnkt ze met wat kleurtjes distress inkt. Plak nu de strook aan de achterkant van de kaart vast.
Stans de strandstoel, emmer en de schep. Met wat Inka gold zilver krijgt de schep een aluminium look. Stans de kokmeeuwen, wat schelpen en zeester en geef deze op de voorkant een plekje.
Doe om de hals van de pot een geruit lint en knoop er met een stukje touw een label aan waar een tekst op is gestempeld.

Gebruikte materialen:

Tiny's sand castle
CR1278
Tiny's ocean set
CR1279
Basic labels
CR1352
Punch die - Sea shell
CR1363
Garden soil
CR1397
Tiny's beach house
LR0422
Deck chair
LR0423
Eline's mindfulness - Geluk
EC0163
Country Flowers
PK9144
Silver
CA3127

Groetjes,
Tineke

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.