woensdag 21 juni 2017

De vogeltjes fluiten


De vogeltjes mal van vorig jaar hebben we eigenlijk niet zoveel meer langs zien komen. Wat jammer is dat toch. Je kunt er zoveel leuke en snelle CAS kaartjes mee maken. Ik heb wat voorbeeldjes gemaakt in zwart en wit, maar natuurlijk kun je dat ook in andere kleuren doen. Probeer het gewoon eens.

Snijd 2 witte kaarten van 10 x 20 cm en ril op 10 cm. Stans een tak en 2 keer de vogeltjes uit zwart cardstock en snijd een reepje van 2 mm. Plak deze op naar voorbeeld en stempel de teksten.


Snijd 2 kaarten uit zwart kraft van 10 x 20 cm en ril op 10 cm. Stans een tak en 2 keer de vogeltjes uit wit metallic papier en snijd ook hier een reepje van 2 mm. Plak alles op volgens voorbeeld. Stempel de tekst en de muzieknoten met Versamark en bestrooi dit met wit embossingpoeder. Bewerk dit met de heattool. Zo heb je op een eenvoudige manier hele leuke kaartjes met deze veelzijdige vogelstans.


Gebruikte materialen:

Box card
CR1374
Punch die - Birds
CR1398
Feestmuizen
HT1602
Bloemen
PL1523

Versamark
Embossingpoeder: Stampendous Opaque

Tot de volgende keer.
Groetjes, Anita

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.