vrijdag 9 juni 2017

May all your dreams come true


Ik ben gek op roze tinten en maar gebruik het niet zo heel vaak! Nu toch besloten om samen met het nieuwe papier Aqua Color en de Fairies helemaal voor roze te gaan. Nou ja, met enig wit voor het contrast.

Snijd een witte kaart van 15 x 30 cm en ril op 15 cm. Leg het grootste frame midden op het rose vlak van het Aqua Color papier en stans uit. Neem een stuk wit van 12,5 x 12,5 cm en stans hieruit het kleinere deel, embos en bewerk met inkt. Stempel eerst de tekst op de achtergrond alvorens het witte deel met foamtape vast te zetten. Het plaatje van de Fairie is uitgeknipt en met lijm op de hoek vastgezet. De bloemen zijn gestanst uit metallic vellum en in het midden met een sponsje met inkt bewerkt. Plak de bloemdelen met kit op elkaar en werk af met een plaksteentje. Uit een groen-rose vel zijn de takjes gestanst en achter de bloem bevestigd. Als afwerking een tule strik met scrapperfloss en steentje.

Gebruikte materialen:

Anja's Frilly square
LR0470
Anja's Flower set
LR0472
Dreams
CS0975
Aqua Color
PK9147
Bloemen elfjes 1
VK9559
Light pink & pink
JU0937

Memento Love Letters, metallic vellum, lint, scrappersfloss,

Hoop je hiermee op een idee te brengen.
Tot volgende keer.
Groetjes, Anita

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.