zaterdag 24 juni 2017

Hartelijke groetjes


Vinden jullie de set van Karin Joan met de 'Groetjes' teksten ook zo leuk?! Bij deze kaart ben ik weer heerlijk met het setje aan de slag gegaan en heb een combinatie van de stempels en de stans gemaakt.

Stans de grootste cirkel uit hagelwit kaartenkarton. Stans een doily uit zwart en plak schuin op de witte cirkel. Stans met de grootste cirkel met steekjes uit goudkleurige papier en plak op. Stans een iets kleinere cirkel uit vellum. Bestempel het vellum met VersaMark en de dunne 'Groetjes' tekststempel. Bestrooid dit met goudkleurige embossing poeder (Papermania - Tinsel Gold) en verwarm dit met de heattool. Plak het vellum op het goudkleurige papier, let er op dat je alleen een heel dun randje lijm achter de gouden letters doet zodat het later niet door het vellum heen komt. Stans de 'Groetjes' tekst uit zwart en plak op. Stans een labeltje uit zwart en stempel hier de tekst 'hartelijke' op. Doe dit ook weer met VersaMark en bestrooi het daarna met witte embossing poeder (Stampendous White EP100). Verwarm met de heattool en plak op met een stukje 3D tape. Stans tot slot nog het standaard uit zwart en werk de kaart af met enamel dots.

Gebruikte materialen:

Basic - Round
CR1331
Passe partouts
CR1360
Card stand
CR1408
Groetjes
KJ1712
Zon, zee, strand
PL1514
Black & white
PL4503

Lieve groetjes, Marleen

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.