dinsdag 13 juni 2017

Geniet van de kleine dingen

Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de vuurtoren van Dutch Doobadoo gecombineerd met de nieuwe maar ook wat oudere mallen in het strandthema.

Teken de vuurtoren op wit karton (ik heb de vuurtoren niet aan elkaar laten zitten) en snijd/knip de vuurtoren uit en snijd /knip daarna de openingen eruit. Teken op het dessin papier de twee delen en plak die op de vuurtoren. Plak donkerblauw karton achter de vuurtoren met de openingen en plak de schelp er achter. Plak daarna de tweede vuurtoren er achter. Maak een standaard van wit karton van 7,5 x 12 cm en ril de vouwen op 4 cm en 8 cm snijd de twee flapjes aan de onderkant iets schuin af. Plak de standaard achter de vuurtoren. Stempel de duinen op kraft en knip deze uit. Breng wat groen accenten aan.Plak de duinen iets verhoogd op de vuurtoren. Plak het visnet op de vuurtoren en stempel de tekst op een wit strookje karton en knip aan de uiteinde twee v-tjes er uit. Plak de tekst op de kaart. Werk de kaart af met koraal, schelpen, meeuwen, touw en roer.

Gebruikte materialen:

Tiny's ocean set
CR1279
Nautical rope
CR1405
Coral
CR1406
Tiny's fishnet
CR1409
Seashell XL
CR1411
Porthole
LR0417
Anja's shell
LR0471
Côte 'd Azur
PK9146
Eline's mindfulness - Geluk
EC0163
Tiny's border - Dunes
TC0840

Groetjes,
Astrid

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.