vrijdag 16 juni 2017

Superleuke en gezellige verjaardag


Voor deze kaart ben ik met Distress oxide aan de slag gegaan en heb daar de prachtige bloemen van de creatable 'Anja's flower set' bij gebruikt.      

Snijd een dubbele witte kaart van 13 x 13 cm. Snijd een vierkant van 11,5 x 11,5 cm uit aquarelpapier en bewerk deze met Distress oxide en verschillende masks van Dutch Doobadoo. Je kunt Disterss oxide droog op je papier aanbrengen, maar je kunt ook met water werken. Voor de achtergrond kaart heb ik geen water gebruikt. Voor het maken van de bloemen heb ik drie stukje aquarelpapier gesneden en deze allemaal apart bewerkt met Distress oxide en water. Laat alles wel goed drogen voor je het door de stans machine draait. Doordat je verschillende kleuren gebruikt krijg je ook hele verschillende kleuren bloemen. Stempel de tekst op de achtergrond, plak je bloemen in elkaar en plak alles op je kaart. Werk de bloemen af met een plakparel.

Gebruikte materialen:

Anja's flower set
LR0472
Felicitaties
CS0987

Groetjes Hanny

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.