vrijdag 2 juni 2017

Voor de beste vader


Ik heb deze keer een stoere mannenkaart voor jullie. Stoer door het papier, het gereedschap en technieken met een stoere uitstraling!

Stans de Gift Card uit karton en bewerk de rand met Inka Gold en Metallic Wax Bronze en geef hier en daar een likje Inka Gold Iceblue langs de rand. Stans het binnenkader nog eens uit een stukje dessinpapier en bewerk dit met Distress Oxide Peeled Paint en Distress Ink Chipped Sapphire en Vintage Photo (aanbrengen op je craftsheet, water bijspuiten en deppen en drogen tot je tevreden bent, werk eventueel bij met blending foam sponsje en donkerblauwe of bruine inkt). Stempel de tekst en wrijf dan wat Distress Micro Glaze over het hele vlak, zodat de kleuren nog dieper worden en mooi bij het dessinpapier passen. Plak metaaltape op een stuk karton en stans en embos hieruit de radertjes en schroefjes en schroevendraaier, bewerk een paar met Inka Gold. Plak als een border in het kader, samen met een Funky bloem. Voor de achtergrond kies je twee kleuren dessinpapier, distress de randen en maak scheurtjes in de bovenste, die je later met nietjes weer 'aan elkaar' niet. Plak het geheel op een dubbele kraft kaart.

Ps: Deze technieken zijn natuurlijk ook toe te passen op andere stoere mannenkaarten!

Gebruikte materialen:

Nuts & bolts
CR1324
Flowerset Funky
CR1357
Build-a-Rose
LR0398
Gift card
LR0420
Just for men
PK9129

Creatables Gereedschap LR0288
Clear stamp Voor de beste Vader CS0932

Distress Ink Chipped Sapphire, Vintage Photo
Distress Oxide Peeled Paint
Distress Micro Glaze
Inka Gold Browngold, Iceblue
Metaaltape
Metallic Wax Bronze
Nietjes

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!
Boukje

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.