dinsdag 6 juni 2017

Winter Flowers

Met de mooie oprolbloemen heb ik een winterkaart gemaakt in zachte kleurtjes. Het is een langwerpige kaart geworden. De bloemen en takjes zijn op een strookje kraft geplakt waar ze mooi op uitkomen.


Deze kaart maak je als volgt: Snijd twee keer kraft van 11 x 17 cm. Ril een stuk op 1,5 cm vanaf de bovenkant en plak dit tegen het andere zodat er een dubbele staande kaart ontstaat. Snijd anjerwit van 10 x 15 cm, kraft van 9,5 x 14,5 cm en dessin papier van 9 x 14 cm. Snijd een strookje kraft van 2 x 15 cm. Stans de bloemetjes uit dessin papier en rol ze op. Stans takjes uit dessin papier. Plak de takjes op de strook kraft. Strik van jute touw een mooie volle dubbele strik en plak op. Plak de bloemetjes op de takjes. Stans uit anjerwit de letters voor de tekst, ik heb ze twee keer gestanst en opelkaar geplakt voor een iets voller effect. Plak de tekst op de kaart en werk de kaart verder af met enamel dots.
Veel succes!

Gebruikte materialen
Charming alfabet
COL1397
Branch & Flower 1
LR0256
Eline's Winter Pastels
PB7046
Kraft
PK9114
Cold as Ice
PL4511


Groeten, Wybrich

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.