donderdag 20 juli 2017

Bloghop: Design Folders Extra


Design Folders Extra zijn embossing folders waar je een bijpassend mal krijgt. Sommige mallen die erbij zitten werken twee kanten op. Je kunt er stukjes mee uitstansen van een andere kleur papier en  patronen maken op je geembosde papier. Daarnaast houdt je nog een frame of randje over die past over het embospatroon wat je hebt geembosd of die je los als detail kunt gebruiken op je kaart. Tijdens deze bloghop laten we twee Design Folders Extra zien waarvan de bijbehorende mal twee kanten op werkt. Dit zijn normaal gesproken designs die vaak geassocieerd worden met stoere mannenkaarten, maar we laten jullie graag zien dat het ook anders kan.

Design Folder Extra Tire Tracks
DF3407
Design Folder Extra Diamonds
DF3410
Een aantal dames van ons design team hebben mooie kaarten gemaakt. Daarbij laten ze ieder een van de Design Folders zien. Lees eerst even de spelregels hieronder door en doe mee:
  • De bloghop loopt vanaf donderdag 20 juli tot en met zondag 24 juli.
  • Bezoek in deze dagen alle deelnemende blogs en laat overal een leuke reactie achter.
  • Als je de bloghop op de goede volgorde hopt kom je vanzelf weer hier op het Inspiratie Blog terecht en laat je een reactie achter dat je klaar bent.
Onder alle bloghoppers verloten we op maandag 25 juli deze prijs! 
(De prijswinnaar wordt hier op het blog bekend gemaakt in de loop van de dag)


Deze keer een mooie basis set om zelf mee aan te slag te gaan. Allebei de Design Folders Extra en een van Eline's Handlettering stempelsets om allerlei teksten mee te maken. Je kunt het winnen met deze bloghop door bij iedereen een leuk berichtje achter te laten.

We beginnen dit keer bij : 
Veel plezier met kijken naar al het moois en tot zometeen terug hier op het blog.

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.