maandag 24 juli 2017

Winnaar bloghop!

De bloghop van de twee Design Folders Extra zit er al weer op! Er hebben weer veel mensen meegedaan, superleuk om te lezen! Dank je wel Marleen, Hanny, Boukje, Wybrich en Rimmie voor het maken van de prachtige voorbeelden. We laten ze nog even allemaal op een rijtje zien. Je kunt de kaarten en heel veel andere prachtige kaarten terug zien op hun blogs.


We zagen in de comments dat velen van jullie verrast waren door de veelzijdigheid van de Design Folders Extra en jullie vol inspiratie de bloghop uitkwamen. Fijn om te horen dat het deze keer weer gelukt is nieuwe tips en idee├źn mee te geven aan iedereen. Daar doen we het voor!

Dan is het nu tijd om de winnaar bekend te maken. En dat is deze keer geworden:

Cindy

Stuur een mailtje naar winnie@mariannedesign.nl met je naam en adres en we zorgen ervoor dat de bloghop prijs zo snel mogelijk jou kant op komt!

Volgende maand is er weer een bloghop met een nieuwe mooie prijs maar vooral weer veel nieuwe inspiratie! Tot die tijd hopen we je te inspireren met voorbeelden gemaakt met de nieuwste collecties maar ook zeker met eerder uitgebrachte producten. 

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.