zondag 30 juli 2017

Verjaardag

Vandaag laat ik jullie een kaart zien met de leuke robot, en met een beetje fantasie kan je er dus ook een hele stoere meiden kaart mee maken.


Voor deze kaart snij je een hagelwitte kaart van 27 x 13'5 cm met de vouw aan de linkerkant. Neem een cijfer van de party numbers over op mat zilver en zwart karton en knip deze uit. Het cijfer van mat zilver karton haal je door een design folder extra. Plak de cijfers iets verspringend op elkaar. Stans het malletje wat bij de design folder zit en plak de figuurtjes op het cijfer. Stans het robotje uit spiegel zilver karton . Stans het rokje uit wit vellum en een keer uit zilver glitter papier. Knip een stukje af van het zilveren rokje plak dit op het robotje. Stans de zonnebril uit zwart glitter papier en plak dit op zilver glitter papier en knip het in zijn geheel uit. Plak dit op het robotje. Pons tot slot nog een tasje . Stempel nog wat figuurtjes op je kaart.


Gebruikte materialen:
Robot
COL1403
Ballet Dress
LR0467
Flip Flops
LR0477
Party Numbers Large
CA3111

Designfolder Extra Triangles
DF3428
Pearls White
CA3132

Groetjes, IrmaMarianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.