vrijdag 28 juli 2017

Echte post

Wat is het postthema leuk, de stempels en embosfolder kun je natuurlijk alleen met papier gebruiken, maar ze zijn zeker ook leuk te combineren met Mixed Media technieken!


Neem een dubbele kaart Oud Hollands papier en bewerk dit met Distress Oxide Broken China en de mousse door dit op je craftsheet aan te brengen, water bij te spuiten en je kaart hierin te deppen. Daarna stempelde ik met Weathered Wood en de blauwe Oxide inkt met de achtergrondstempel en de poststempels in de achtergrond. Dit deed ik met de 'tweede afdruk techniek' (eerst afstempelen op een papiertje, dan op je werk, zodat je zachtere afdrukken krijgt)


Embos een WaterArt aquarel kaart met de alfabet designfolder en bewerk ook deze met de Distress Oxide en Nuvo mousse, spons een beetje bij met Walnut Stain. Stans en bewerk de Typewriter en een cirkelrand met Metallic Wax Bronze en Inka Gold. Stempel de tekst, stans de bloemetjes en blaadjes.


Plak alles op de kaart, maak spetters met de Inka Gold Aquamarine en plak een paar sterretjes. Zet met een bruine fineliner een doodle streep langs de rand.Gebruikte materialen
Eline's Typewriter
COL1358
Snow Globe
COL1362
Flowerset Fancy
CR1356
Tiny's Vines
LR0480
ABC
DF3437
Background Typewriter
CS0992
Post voor jou
CS0993
Postage set
CS0995Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!
Groetjes, Boukje

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.