maandag 3 juli 2017

Mandala


Vandaag een mandala kaartje, ik vind heerlijk om te doen al die vakjes kleuren en ik heb hier maar 2 kleurtjes distress voor gebruikt.

Leg een stuk aquarel papier van 12,3 x 12,3 cm in de stampmaster en plak het vast met craft tape. Leg de mandala stempel in het midden van het papier en sluit de stampmaster, doe hem weer open en dan kleeft de stempel aan de deksel. Leg hem open voor je neer en dep met het zwarte stempelkussen die inkt op de stempel en sluit de deksel. Druk hem een beetje aan en kijk of de afdruk goed duidelijk is, is hij dat niet doe deze handeling dan nog een keer net zo vaak tot de afdruk echt naar je zin is. Maak de stempel schoon en ga de mandala inkleuren. Het fijnst is om steeds alle dezelfde figuurtjes te doen van 1 kleur dan heb je de minste kans op vergissen. Speel een beetje met de inkt en het blenden dan krijg je een mooi eindresultaat. Teken uit de hand nog een lijntje rondom de mandala en plak deze dan op donkerbruin karton van 12,6 x 12,6 cm. Plak het vervolgens op chocoladebruin karton van 13,5 x 13,5 cm en dan op een dubbele witte kaart van 14,5 x 14,5 cm.

Gebruikte materialen:

Mandala
CS0988

Distress markers Vintage Photo en Ground espresso
Stempelinkt Archival Jet black
Zwarte fineliner 0,5mm
Papicolor chocolade bruin (919) hagelwit (930) en donkerbruin (938)
Aquarelpapier
Stampmaster LR0009
Craft tape LR0010
Molotow  Blender pro of gewoon water

Succes!
Groetjes van Anja Zom

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.