zaterdag 22 juli 2017

Hello cactus!


Wat vind ik ze leuk... die geweldige cactussen! Omdat ze klein zijn en veel onderdeeltjes hebben kun je er lekker veel maken en allemaal verschillend. Ook vind ik het leuk ze in gekleurde potjes met een gouden onderkant te stoppen.


Snijd een kaart van 21 x 10,5 cm. Snijd vellum van 20 x 9,5 cm en leg dit even apart. Stans de verschillende cactussen, bloemetjes en potjes uit. Bewerk de cactussen met inkt, ik heb daarvoor Distress Ink - Peeled paint, Versa Color 17 Violet en Versa Color 138 Seafoam gebruikt. Doe aan de onderkant van de paarse en turkooise potjes VersaMark en dip ze dan in embossing powder - Papermania Tinsel Gold. Verhit dit met een heat tool. Plak de cactussen, met bloemetjes en potjes in elkaar en op het vellum. Stempel de tekst 'Hello!' erop met StazOn Jet Black en draai het vellum om. Nu kun je precies zien waar de cactussen en potjes zitten. Doe op die plaatsen lijm/tape en plak het geheel op de witte basiskaart. Werk de kaart af met 3 pareltjes.

Gebruikte materialen:

Eline's typewriter (stempel)
COL1358
Cactus
CR1413
Gold
CA3126
White
CA3132

Lieve groetjes, Marleen

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.