zondag 9 juli 2017

Tropische groetjes


Na een heerlijke vakantie in eigen land met gelukkig heel mooi weer nu weer een kaartje van mij. Ik heb deze kaart gemaakt, meest met de super mooie nieuwe artikelen van juli.

Neem een heel velletje designpapier van het Pretty Papers bloc Boho Summer van 15 x 21 cm en ril en vouw dit op 1, 10,5 en 13 cm. Vouw de 1 cm als bergvouw en de twee andere als dalvouw. Stans uit donker groen Papicolor 950 en uit Lichtgroen 947 de cirkels, de bloemen en de bladeren. Spons en kleur het midden van de bloemen met Vintage photo. Stans uit legergroen 954 de smalle letters en uit wit 930 en plak deze op elkaar. Knip het plaatje uit mat dit op donkergroen en plak dit in het midden van de cirkel. Plak nu alles op de cirkels zoals op de foto en plak de bovenkant op de omgevouwen 1 cm. (Let er wel op dat de onderkant van de grootste cirkel precies in de vouw valt van de 13 cm vouw). Snijd een stukje donkergroen van 10 x 15,5 cm en plak hierop de onderkant van het designpapier waarop de letters linksonder geplakt zijn. Plak als laatste een veertje en een satijnen strikje.


Hierboven kan je een beetje zien hoe of dat je kaartje dan komt. Druk de voorkant op de achterkant en vouw de onderkant er tegen aan, dan past hij mooi in de envelop.

Gebruikte materialen:

Twine circle
CR1414
Groetjes
KJ1712
Hibiscus & tropical leaves
LR0478
Boho Summer
PK9148
Tropical birds
VK9561

Hoop dat jullie hier weer leuke ideetjes uit kunnen halen voor eigen gebruik.
Hele fijne dag nog en tot de volgende post.
Groetjes, Thea

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.