dinsdag 19 april 2016

Als je me nodig hebt...


Een kaart met de nieuwe embosfolder van Anja van Laar. Embos een anjerwit kleurig vierkant van 13x13cm met de embossingfolder. Kleur het papier met Musted seed, Wild honey, Rusty hinge distress inkt. Kleur de geembosde bloemen en krullen met Rusty hinge en Vintage photo. Doe dit door niet te hard te drukken maar er voorzichtig overheen te wrijven zodat de ondergrond licht blijft.


Snijd het vierkant tot aan de cirkel in op 7,5cm, gemeten vanaf de onderkant. Knip de bovenkant van de cirkel af zoals in voorbeeld. Bewerk de randen met Black soot distress inkt. Plak op de rand crème kleurig satijnlint van 1,5cm breed. Snijd van stempelpapier een vierkant van 13x13cm. Stempel daarop de achtergrond stempel met zwarte inkt. Kleur het papier met distress inkt door de kleuren van donker naar licht te laten verlopen en van buiten naar binnen. Bewerk de randen met Black soot distress inkt.
Mat het halve geembosde vierkant op het stempelpapier zoals in voorbeeld. Mat dit op een zwart vierkant van 13,5x13,5cm. Mat dit op een anjerwit kleurige dubbele kaart van 14,5x14,5cm.
Snijd uit stempelpapier een cirkel van 7cm en bewerk deze met distress inkt zoals boven beschreven. Stempel hierop met zwarte stempelinkt een tekst. Snijd uit zwart papier een cirkel van 7,5cm en mat de 2 cirkels in het midden van de kaart zoals in voorbeeld.


Werk de kaart af met bloemen, een strikje en brads

Gebruikte materialen:
Flower Set - Fancy
CR1356
Tiny's Cattails
LR0409
Anja's Circle
DF3425
Moeilijke Momenten
CS0968
Background Stamp - Script
CS0940

Distress inkt: Black soot, Musterd seed, Rusty hinge, Vintage photo en Wild  honey.

Groetjes, Sigrid

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.