vrijdag 15 april 2016

Kruissteekjes PatronenMarianne heeft weer een aantal leuke patronen uitgewerkt voor de Kruissteekjes Design Folder Extra. Met de mal die bij de embossing folder komt kun je namelijk heel veel kanten op. De patronenbladen kun je downloaden van onze website.

Klik op de afbeelding om naar de Patronen te gaan
Bij elk patroon heeft Marianne een voorbeeldkaart gemaakt. Op deze kaarten staan de kruissteekjes figuren helemaal centraal maar je kunt ze natuurlijk ook op een andere manier verwerken op je kaart. We hebben ook nog een handig filmpje gemaakt voor degene die willen zien hoe je met de Design Folder Extra werkt.


De kaarten van het lieveheersbeestje en de vlinder zijn 13,5 x 13,5cm groot. De basis is het Kraft papier wat je zo dubbel vouwt tot een kaart. Daarna snij je design papier en gekleurd papier op maat voor de achtergrond.


Door het lijfje van de vlinder en de stippen van het lieveheersbeestje en de voelsprieten te maken van zwarte enamel dots krijg je nog wat diepte in je patroon. Maak de kaart af met een mooie swirl en bloemetjes. Je kunt er ook nog een labeltje met een tekst bijplakken maar dit kan ook later als je weet naar wie en voor welke gelegenheid je de kaart wilt gebruiken.

De volgende materialen zijn gebruikt:
Design Folder Extra
DF3417
Kraft 13,5 x 27cm
PK9109
Celebrations
PK9131
La Provence
PK9132
Swirl & Leaves
LR0414
Enamel Dots
PL4503
Rose Buds Dark Lavender
RB2243
Roses Medium Pink
RB2246 
Daisies Light Pink
RB2251

Red Flowers Large - 6 pcs (RB2235)
Red Flowers Small - 8 pcs (RB2236)

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.