zaterdag 23 april 2016

Klavertje Vier


Hoi allemaal,
Gezellig dat jullie weer een kijkje nemen op het Marianne design inspiratie blog! Ik wil jullie vandaag een kaartje in de vorm van een klavertjevier met de oh zo schattige lieveheersbeestjes van Eline laten zien. Download hieronder het patroon van de kaart.

 Klik hier om de basis te downloaden op ware grootte
Klik hier om de basis te downloaden op ware grootte
Klik hier om de onderdelen te downloaden op ware grootte
Je maakt een dubbele kaart volgens het patroon uit donker groen karton. Mat hierop het lichte groene karton. Van het bovenste en het rechter blaadje van het klavertjevier maak je twee schud gedeeltes. Gebruik hiervoor een sheet die je door de hartjes embossingmal draait. Dit geeft een extra leuk effect.Beplakt nu rondom 3d tape. Zorg dat er geen stukjes meer open zijn anders floepen de kleine uitgestansde schut spulletjes ertussenuit. stop er wat hartjes en kruisjes in als schudmateriaal. Om de schut blaadjes mooi af te werken plak je een strookje ter dikte van de 3d tape rondom. Zou je dit niet doen, dan blijf je heel goed een witte rand zien. Stans nu de hartjesrand uit glitter papier. Plak het vast. Stans nu drie swirls uit plak deze op en bewerk ze met de plak pareltjes. Bovenop de hartjes rand en de asiels komen twee lieveheersbeestje. Stans het lijfje en de stippen twee keer uit zwart papier en de vleugeltjes uit design papier. Plak de vleugeltjes met 3d tape op het lijfje. Met 3d tape plak je nu ook de lieveheersbeestje op het klavertjevier. Als laatste stempel je de textstempel met zwarte inkt op een smal strookje design papier. Plak het strookje op en doe er als finishing touch nog twee zelfklevende hartjes op.


Mandy heeft de volgende materialen gebruikt:

Eline's Bee & Lady Bug
COL1356
Project NL Individu kaartjes
PL2504 
Enamel Dots
PL4504
Design Folder Hearts
DF3413
Design Folder Cross Stitch
DF3417
Swirl & Leaves
LR0414
Collectable Vogel (COL1301) het hartje wat bij de vogel hoort
Snowpaper (CA3104)

Groetjes, Mandy

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.