dinsdag 5 april 2016

Vintage foto's


Hallo allemaal, vandaag mag ik jullie weer iets laten zien. Ik kreeg een hele leuke uitdaging om iets met de fotocamera te maken en heb deze labelkaart dan ook met heel veel plezier gemaakt.

Zo heb ik de kaart gemaakt. Stans de twee grote labels en het fototoestel uit craftkarton en emboss het fototoestel en bewerk deze met bruine distress inkt voor je hem uit de mal haalt. Teken op designpapier de binnenkanten van de grote labels en knip ze uit. Stans uit donkerbruin karton twee keer het fotoframe en een keer de geschulpte cirkel. Stans uit groen designpapier de varens en de takjes. Uit de fotocamera en uit het fotoframe stans je nog een keer de hoofdjes van de kinderen die op de plaatjes staan. Plak deze op de bruine rechthoekjes en op de craftkarton cirkel die uit de fotocamera en uit het fotoframe zijn gevallen. en zet ze terug in de cirkel en de vakjes zet ze aan de achterkant vast met een plakbandje, zodat ze er niet uitvallen. Stans nog een kinderplaatje uit een cirkel en plak die op de geschulpte cirkel. Bevestig een touwtje aan het fototoestel, plak nu alles op de labels en en maak aan de bovenkant van de labels een stukje lint en een strik van een koortje. De bloemen zijn kant en klaar maar je kan ook de mooie bloemen stansen gebruiken.

Gebruikte materialen:

Basic - Label XL & Labels XS
CR1353
Basic - Round
CR1331
Tiny's Ferns
LR0403
Leaves
LR0192
Photocamera
LR0274
Filmstrip
COL1390

Wens iedereen nog een fijne dag.

Groetjes Hanny

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.