woensdag 13 april 2016

Piepkuikens


Vandaag twee kaartjes met de nieuwste materialen van de maand april. Je hebt ze vast al vaak voorbij zien komen, de nieuwe stempels van Marianne Design. Nou weet ik dat niet iedereen van kleuren houdt, dus wil ik vandaag laten zien dat dit bij de stempels niet persé nodig is. Op deze twee geboortekaartjes gebruikte ik de stempels van de piepkuikens. Ik stempelde ze enkel op papier en knipte ze uit. Eenvoudig en snel klaar, dus handig als je een keertje niet zoveel tijd hebt.


Je snijdt een stuk designpapier van 14,5 x 10,5 cm. In het midden stans je een cirkel uit met de passe-partout Craftable. Het designpapier plak je verhoogd (met dubbelzijdige foamtape) op een dubbele witte kaart van 11 x 15 cm. De gestempelde en uitgeknipte piepkuikens plak je ook verhoogd op. Op het witte vlak stempel je nog een leuke tekst. Langs de rand van het designpapier kun je een lijn met hartjes 'doodlen' met een zwarte fineliner. De naam van de baby plak je op een strookje papier van 2 cm breed en deze niet je aan de kaart vast. De plaksteentjes maken het kaartje af.

Gebruikte materialen:
Basic - Passe Partouts & Circles
CR1360
Eline's Babies Blue
PB7049
Eline's Babies Pink
PB7050
Piepkuikens
HT1601


Groetjes,
Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.