woensdag 27 april 2016

Nostalgic pictures


Hallo allemaal,

Deze keer mag ik jullie weer een kaart laten zien. Ik heb deze keer gebruik gemaakt van de tassels. Deze vind ik echt geweldig leuk om op de creaties te gebruiken, en dan het liefst de schuine tassels.
Ik heb deze voor een een beetje omgekruld, maar gewoon zijn ze ook ontzettend leuk!
Persoonlijk vind ik het erg leuk om er een kapje over te zetten met daarboven een kraaltje....maar dat is iets wat je naar eigen smaak op kan pimpen toch?

Snijd een dubbele crème kleurige kaart van 15,0 x 15,0 cm. De enkele delen komen op 13,0 x 13,0 en 15,0 x 6,0 cm. Het dessinpapier wordt 14,5 x 14,5 cm, 12,5 x 12,5 cm en 15,0 x 5,5 cm. Stans nu de benodigde stansen uit het crème en glanskarton. Inkt nu alle randen van het gestanste en gesneden karton.
Knip het plaatje uit en plak deze volgens voorbeeld op. Maak een strik van kant en seambinding en bevestig deze samen met de brad op de kaart. Plak nu alle delen volgens het voorbeeld op elkaar. Zet het kant en seambinding met sticky tape vast op de kaart en plak dan het uitgestanste deel met 3d-kit volgens voorbeeld op. Werk de kaart verder af door de tassels te bevestigen onder de strik. Plak de scrapbloemen op met 3D-kit en steek de takjes onder de bloemen.  

Gebruikte materialen:

Tassel Deco
LR0389
Tiny's Ferns
LR0403
Lace Doily
LR0415
Nostalgic Pictures
PK9117
Knipvel Vintage (VK9525)

Veel plezier met het maken van deze creatie!

Liefs, Marjan

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.