zondag 3 april 2016

Feestende muizen


Vandaag is het mijn beurt om jullie iets te laten zien met de nieuwe materialen van de april collectie. Daar zitten een heleboel gave kleine stempeltjes bij en ik kon het niet laten om daarmee aan de slag te gaan. Dus deze keer van mij een verjaardagskaartje met feestmuizen.

Om dit kaartje ook te maken snijd je als eerste een topvouwkaartje van 15 x 7,5 cm. Uit dessinpapier snijd je een rechthoek van 14,5 x 7 cm en stans hier de rand met steekjes vanaf. Plak deze op. Snijd een strookje uit donkerpaars dessinpapier van 15 x 1 cm en plak op. Hierna heb ik de stempeltjes op een correspondentiekaartje gestempeld door middel van de 'Masking' techniek. Meer informatie hierover kun je terug vinden in the Collection #3, of klik hier. Deze heb ik ingekleurd met de coloursoft potloden van Derwent. Na het inkleuren knip je de muizen uit en plak je deze op. Stempel tot slot een aantal muzieknoten tussen de feestmuizen en een tekstje rechtsonder in.

De volgende materialen zijn gebruikt:

Hearts & Accolade
CR1362
La Provence
PK9132
Feestmuizen
HT1602

Lieve groetjes, Marleen

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.