dinsdag 26 april 2016

Winnaar Bloghop Chocolaatjes

We hopen dat jullie je niet misselijk hebben gegeten aan de chocola en bonbons naar aanleiding van onze bloghop? We zagen dat meerdere van jullie er helemaal zin in hadden kregen na het zien van alle mooie inspiratie met de Chocolade Collectables.

Een groot compliment voor en dankjewel aan de dames van het Designteam die deze keer de voorbeelden voor de bloghop hebben verzorgd! 


En dan nu de winnaar van de chocolaatjes van deze bloghop-ronde......

Martine van Hee

Gefeliciteerd!!!

Stuur een mailtje naar winnie@mariannedesign.nl met je naam en adres en dan zorgen we ervoor dat de bloghop prijs je kant op komt.

De nieuwe Mei collectie ligt net dit weekend in de winkel en Thea laat de eerste inspiratie zien hier op het blog. Jullie kunnen vast wel raden welk thema haar kaart heeft! We hopen komende weken jullie ook weer leuke kaarten en creaties te laten zien met de nieuwste Marianne Design producten maar ook zeker blikken we terug naar voorgaande collecties en leuke ideetjes. Want dat vinden we ook zeker leuk om te doen. 

Eind van de maand is het weer tijd voor een nieuwe bloghop, tot dan!

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.