dinsdag 28 juni 2016

New Home & Love


Deze oude collectable blijft leuk! In combinatie met het nieuwe papier Fleurique en de Stitched mallen geeft het weer een nieuwe uitstraling!

Neem voor de kaart hierboven een dubbele crèmekleurige kaart van 13 x 13 cm. Snijd 12,5 x 12,5 cm uit kraft en stans hieruit de passe-partout Square. Stans een maatje kleiner uit crème. Snijd dessinpapier van 9 x 9 cm en rond de hoeken af. Stans het hart, de bloem en blaadjes en de confetti. Stempel de tekst op het hart en plak alles volgens voorbeeld op de kaart.


Voor deze kaart stanste ik een passe-partout Square uit een dubbele kaart (en gebruikte die voor de bovenste kaart!) Aan de binnenkant plakte ik een schutvel, zodat die mooi afgewerkt is.
Stans een maatje kleiner uit kraft. Snijd dessinpapier van 9 x 9 cm en rond de hoeken af. Stans een passe-partout Circle en stans uit het midden een hart. Stans het hart uit dessinpapier en stempel de tekst erop. Plak deze in de kraft cirkel. Stans de bloemetjes en bewerk met Inka Gold. Plak samen met de blaadjes en het metallic garen op het hart.

Materialen

Flower
COL1316
Flower set
COL1323
Love
COL1334
Passepartout Squares
CR1359
Passepartout Circles
CR1360
Confetti
LR0342
Build a rose
LR0398
Fleurique
PK9135

Afrondhoekpons
Inka Gold Rose quartz
Plakparel
Metallic garen
Ribkarton

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!
Groetjes, Boukje

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.