maandag 20 juni 2016

Tiny's Labels
Deze keer ben ik met de wat oudere label mal van Tiny Harts aan de slag gegaan. Ik heb het label twee keer uit gestanst en er een strandkaart mee gemaakt.

Stans twee keer het grote label en één keer het kleine label uit wit. Bewerk de randen met Distress Ink pumice stone. Plak de twee grote labels op een dubbele zeegroene kaart 16,5 x 10,5 cm en knip de randen iets groter af. Stans uit dessin papier het midden gedeelte en plak dat op een stukje zeegroen karton en knip de randen iets groter af. Plak de delen op de kaart. Stempel op de duinen op drie stroken ecru karton van 4,5 x 15 cm en maak de grassprieten groen met een marker/potlood. Knip de duinen uit en laat ze over elkaar lopen. Plak de duinen op de kaart met de vuurtoren, het strandhuisje en emmertje. Plak de strandstoelen, de meeuwen, takjes en schelpenstukjes op de kaart. Werk de kaart af met het label.

Materialen:

Tiny's sand castle set
CR1278
Tiny's ocean set
CR1279
Vuurtoren
LR0231
Tiny's label
LR0335
Tiny's Beach house
LR0422
Deck chair
LR0423
Eline's Dutch sentiments
EC0147
Tiny's border Dunes
TC0840
Driftwood
PK9134


Groetjes, Astrid

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.