woensdag 8 juni 2016

Strandgevoel


Ik ben lekker aan de slag geweest met de nieuwe spulletjes van juni, heerlijk het strandgevoel om alvast in de vakantiestemming te komen. De mindful plaatjes van Eline's Photo's geven je al een heerlijk zomergevoel. Samen met de strandstoel en de schelpen en de oudere meeuw en strandpaal een lekker plekje om te genieten!

Knip het plaatje uit en mat dit op de zeegroene kleur van Eline's Babies Blue en daarna op een bijpassend kleurtje papier. Stempel de tekst met Stazon Timberbrown. Plak dit op de kaart met onder een strookje uit het Driftwood papier.
Stans de strandstoel twee keer, één keer uit zeegroen voor de zitting en bewerk de stoel met Distress Ink. Stans en bewerk de strandpaal, de meeuw en de schelpen en bewerk eventueel met Distress Ink.


Maak met de Foamball Clay een borderrand en duw een stukje net in de nog niet droge klei, zodat het blijft plakken. Plak al je onderdelen met foamtape op je kaart. Maak af met lijntjes Gelly Roll pen.

PS: als je de zeesterschelpen op de stippellijntjes vouwt, krijg je een mooi 3D effect!

Gebruikte materialen:

Tiny's Ocean Set
CR1279
Punch Die - Sea Shells
CR1363
Deck Chair
LR0403
Eline's Photo's Things
AK0063
Eline's Babies Blue A4
PB7049
Driftwood
PK9134
Eline's Mindfulness 1
EC0163
Enamel Dots
PL4504
Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!
Groetjes Boukje

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.