donderdag 23 februari 2017

Bloghop: Rubberen Eendje


Rubberen Eendje
LR0333
Deze maand gaat de bloghop over het Rubberen Eendje LR0333 uit de Creatable serie. Deze mal is veelzijdiger dan je denkt. En met de patroontjes die Anja Zom al eens voor ons heeft uitgewerkt des te meer. Zo kun je allerlei soorten badeendjes maken. De patronen kun je terug vinden bij de downloads op onze website of direct downloaden hieronder:


 Download hier de patronen voor het Rubber eendje LR0333
Download hier de patronen voor het Rubberen Eendje LR0333
In de Februari collectie is een liedjes stempel van ‘Alle eendjes zwemmen in het water’ (CS0984) en een kleine stempelset met komische teksten (CS0985) waarbij we het woord ‘eendje’ gebruikt hebben uitgekomen. Met het Rubberen eendje LR0333 en deze stempels kun je allerlei soorten kaarten maken. Wat een aantal dames uit ons Designteam aan jullie gaan laten zien tijdens deze bloghop. Allemaal met een andere techniek en eigen stijl. Nieuwsgierig wat ze deze keer hebben gemaakt? Lees dan even de spelregels hieronder door en doe mee:
  • De bloghop loopt vanaf donderdag 23 februari tot en met zondag 26 februari.
  • Bezoek in deze dagen alle deelnemende blogs en laat overal een leuke reactie achter.
  • Als je de bloghop op de goede volgorde hopt kom je vanzelf weer hier op het Inspiratie Blog terecht en laat je een reactie achter dat je klaar bent.
Onder alle bloghoppers verloten we op maandag 27 februari deze prijs! 
(De prijswinnaar wordt hier op het blog bekend gemaakt in de loop van de dag)Ook deze keer verloten we weer een leuke prijs onder alle deelnemers die overal langs zijn gehopt en een berichtje hebben achter gelaten. Natuurlijk krijg je het Rubberen eendje om zelf uit te proberen, het vrolijke papier van het Mixed Media bloc Colorful PK9140 en als extraatje de nieuwe Ketting Craftables CR1392. 

 Als dat niet een extra leuke setje is om voor mee te doen deze maand!
Zijn jullie er klaar voor? Deze keer begint de bloghop bij:


Heel veel succes en vooral veel plezier!
We zien je zo weer terug op het blog. Laat dan een berichtje achter en maak kans op de mooie prijs!


Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.
BewarenBewaren