donderdag 9 februari 2017

Snow fun


We verlangen allemaal al naar de lente maar toch is het nog steeds winter, dus ben ik aan de slag gaan met de snowglobe in een winters tafereel.

Snijd een kaart van 15 x 30 cm, ril op 15 cm. Het dessinpapier is 14,5 x 14,5 cm. Bewerk alle onderdelen met Gesso voor een winters effect. Ik heb een bolvenster gebruikt voor deze schudkaart, die zijn kant en klaar te koop en bieden voldoende ruimte voor schudmateriaal. Met de middelste cirkel van de snowglobe snijd je een cirkel uit het dessinpapier. Hierachter plak je het bolvenster met dubbelzijdig tape. Stempel op een stuk DCP papier het afdrukje van de Cats & Dogs, kleur het in met Copics en bewerk met Stickles. Stans met de confettimal 'sneeuwballen' uit het sneeuwpapier en vul daar het bolvenster mee en plak achter je kaart. De rand stans je uit de middelste cirkel en één maat groter, neem de ring en plak die om het bolvenster. Stans de voet van de snowglobe, de ijspegelrand, de bomen, de tekst en snowflakes. Bewerk met Gesso en inkt en plak op. Je kunt het geheel nog versieren met enkele sneeuwballetjes.

Gebruikte materialen:

Snowglobe
COL1362
Snowflakes
CR1335
Winter Wonderland
CR1347
Confetti
LR0342
Snowy Icicles
LR0392
Horizon forrest
LR0444
Cats & dogs - snow fun
CD3501
Snowpaper
CA3104
Apres Ski
PK9142

Bolvenster, Gesso, Stickles, Frosted Lace, Memento Summer Sky

Groetjes, Anita

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.