zondag 12 februari 2017

Komt er eendje bij

Wat een lieve stempels zijn er uitgekomen in februari. Ik ben helemaal weg van die gekke eendjes en de bijpassende teksten. Die komen hier goed van pas. Ik moest namelijk net een kaartje maken voor een grote broer-to-be. Die is straks niet meer in zijn eenDje!

De kaart bestaat uit een dubbele blauwe kaart van 13,5 x 13,5 cm. Daarop heb ik een stuk witte kaartenkarton geplakt van 13 x 13 cm. Daarop weer een stuk designpapier van 12,5 x 12,5 cm. Vervolgens heb ik een stuk witte kaartenkarton bewerkt met de designfolder met de wolkjes (helaas op de foto niet zo goed te zien). Ik heb alle onderdelen uitgestanst en opgeplakt. De eendjes heb ik op designpapier gestempeld, omdat ik niet zo van het kleuren ben. De eendjes heb ik met 3D-foamblokjes op de kaart geplakt. De teksten stempelde ik op een label een een strookje witte kaartenkarton van 1 cm breed. Aan het label knoopte ik een stuk twine en vervolgens kneep ik het label met een wasknijpertje aan te kaart vast. De strook heb ik op een iets groter stuk designpapier geplakt en op de kaart vastgemaakt. De kaart is als laatste nog versierd met wat stickers.

gebruikte materialen:
Hetty's Duck
HT1615
Eendje voor jou
CS0985
Dots & hearts
CR1392
Eline's babies blue
PB7049
Eline's babies pink
PB7050
Clouds
DF3434
White picked fence
COL1423
groetjes, Sanne


Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.