zondag 26 februari 2017

Kleurig & fleurig


De dagen worden alweer wat langer en de zon laat zich steeds meer zien, we gaan richting het voorjaar! Mij kun je niet blijer maken. Heerlijk om weer lekker buiten te zijn en te genieten van alles wat groeit en bloeit! Om jullie ook een beetje in de stemming te brengen heb ik een voorjaarskaartje gemaakt.

Snijd een topvouwkaart van 8 x 14,8 cm uit wit kaartkarton. Snijd uit dessinpapier een rechthoek van 7,2 x 14 cm en mat dit op lichtgrijs kraftkarton van 7,6 x 14,4 cm.Om de onderste hoekjes af te ronden gebruik je een billenpons. Stans uit lichtgrijs en metallic wit kaartkarton Petra's cirkel. Snijd de afbeelding uit en mat dit op blauw dessinpapier. Stans uit diverse kleuren kaartkarton het volgende: de vogel, het gras, het hekje, de kleine bloemetjes, de lelie's, de takjes, het tuingereedschap en 5 blauwe bloemetjes voor op de cirkel. Snijd een strookje wit kaartkarton van 2 x 6,3. Knip er aan de rechterkant een hoekje uit. Werk de kaart verder af volgens voorbeeld.

De lelies zijn bewerkt met distress inkt: Scattered straw en Tumbled glass.
Het vogeltje heb ik bewerkt met mijn faber castell polychromos kleurpotloden.

Gebruikte materialen:

White picked fence
COL1423
Basic round
CR1331
Grass
CR1355
Seed pocket
CR1395
Petra's circle with bird
LR0457
Country flowers
PK9144
Bloemen
PL1523
Birds 2
VK9554
Craftables Tiny's lily CR1306

Fijne zondag allemaal!
Groetjes, Rimmie

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.