woensdag 15 februari 2017

Gudrun's moestuin


Hallo iedereen,
Ik ben Gudrun a.k.a. Artesania uit Duitsland en lid van het Designteam World van Marianne Design. Met de nieuwe en een aantal zeer mooie oudere mallen heb ik deze volledige plat te vouwen vensterkaart gemaakt. Ik ben zelf heel enthousiast over het nieuwe moestuin thema. De nieuwe bloemetjes en groentes ponsmal en het tuingereedschap in de Seed pocket mal, een aanvulling op de bestaande tuinserie, helemaal geweldig!
Met de 'Card with a view' mal maakte ik een venster die je vast maakt aan een basiskaart. Het raam blijft namelijk vastzitten in het papier, dus je kunt het papier waar je deze uit wilt stanzen zo groot maken als je wilt. Het dak is gemaakt van de Design Folder. De kaart heeft de buitenafmetingen van 17 cm x 15 cm x 4 cm. Verder draai je alle mallen uit de bijpassende kleuren en ga je deze in elkaar zetten en erop plakken. Je kunt een lichtje achter het venster zetten.


Gebruikte materialen:
Wheelbarrow & watering can
LR0260
Garden Soil
CR1397
Seed Pocket & Garden tools
CR1395
Punch die - Flower
CR1394
Punch die - Vegetables
CR1393
Card with a view
CR1389
Grass
CR1355
White Picket Fence
COL1423
Craftable Punch die Leaves (CR1336)
Craftable Tiny's Oak (CR1338)
Paper pad Country Style (PK9130)
Design Folder Extra Scales (DF3409)

Groetjes,
Gudrun

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.