dinsdag 7 februari 2017

Follow your Dreams


Toen ik het plaatje van deze prachtige lentekrans zag op het nieuwe knipvel van Els Wezenbeek, kon ik het niet laten het uit te knippen. Het past schitterend over de Anja's butterfly creatable en bij het blauw en groene papier van het nieuwe Pretty Papers bloc Country Flowers.

Snijd een topvouwkaart van 13,5 x 13,5 cm uit hagelwit. Snijd dessinpapier met bloemen van 13 x 13 cm en plak op de witte kaart. Snijd uit hagelwit 12,2 x 12,2 cm en plak schuin op de kaart. Snijd blauw dessinpapier van 12 x 12 cm en plak op het schuine witte vierkant. Snijd een strook van 13,5 x 3,5 cm uit groen dessinpapier en plak op. Stans de creatable Anja's bytterfly uit hagelwit, bewerk met lichtblauwe inkt en plak op. Plak het sierlijke deel met 3D tape op de grote witte basis en stempel het tekstje in het midden. Knip de afbeelding van de lente krans uit en plak op met 3D tape en een stukje dun jute touw erachter. Snijd een bannertje van 4 x 1,3 cm uit dessinpapier, bestempel deze met het tekstje en plak ook met 3D tape op. Werk de kaart af met 2 diamond gems en kleine plakpareltjes.

Gebruikte materialen:

Anja's butterfly
LR0454
Dreams
CS0975
EWK1247
Country flowers
PK9144
Light blue & blue
JU0938
Lieve groetjes, Marleen

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.