maandag 20 februari 2017

Smullen uit eigen tuin


Al die vrolijke moestuin materialen van deze maand, ik vind ze super en kan er geen genoeg van krijgen! In het Marianne Magazine zijn ook geweldig leuke bijpassende tekstjes te vinden. Ze zijn te downloaden als digi's en ik heb ze dan ook op de kaart en zaadjeszakje hierboven gebruikt.

Snijd een topvouwkaart uit recycled kraft grey van 15 x 10,5 cm. Maak een zakje voor op de kaart uit recycled kraft grey. Snijd hiervoor een rechthoek van 17 x 8,5 cm. Ril op 1 en op 16 cm en aan de onderkant ook op 1 cm. Knip de 1 cm brede strookjes los en vouw deze om. Stans de Anja's flower border uit en plak deze langs de rand. Plak het zakje hierna vast op de kaart door middel van deze omgevouwen plakstrookjes. Snijd dessinpapier van 14,5 x 7 cm, bewerk met een distress tool en plak op het zakje. Snijd een stuk wit om de afbeelding op te stempelen en in te kleuren van 14 x 6,5 cm. Kleur deze in (ik heb hiervoor mijn Derwent Coloursoft potloden gebruikt). Bewerk de randen met inkt en plak op met 3D tape. Snijd lichtpaars dessinpaper van 14,5 x 4 cm en plak op de kaart achter het zakje. Werk de kaart verder af.

Gebruikte materialen:

Seed pocket & garden tools
CR1395
Vegetable garden
HT1612
Eline's Winter Pastels
PB7046
Country Flowers
PK9144
Silver
CA3127
Green & orange
PL4502
Anja's flower border
CR1330

Lieve groetjes, Marleen

Marianne Design heeft geen eigen winkel of webshop maar is in veel hobbyspeciaalzaken, webshops en op markten te vinden door heel Nederland, 
klik hier voor een actuele lijst van verkoopadressen.